Новинка в палітрі кольорів пластикового водостоку PROFiL - червоний водостік!

Новинка в палітрі кольорів пластикового водостоку PROFiL - червоний водостік!

Новинка в палитре цветов пластикового водостока PROFiL - красный водосток!

Найбільш популярний ПВХ водостік в Україні тепер доступний у червоному кольорі!

Ви можете підібрати водостічну систему під будь-який колір вашої покрівлі та надати будинку ідеальний завершений вигляд. Червоний колір водостоку однаково добре підходить під металеву покрівлю червоного або бордового кольору, під темно-червоні кольори бітумної черепиці, під керамічну черепицю мідного, натурального червоного, букового і каштанового кольору і під композитну черепицю.

Всі водостічні системи PROFiL успішно пройшли тести на механічні навантаження і Ви можете не переживати за збереження водостічних систем в зимовий період або при сильних вітрових або дощових навантаженнях.

Крім того, матеріал водостічних систем профарбований в масі, завдяки чому яскравий і насичений колір водостоку зберігається протягом тривалого періоду часу. Водостік не вигорає і продовжує надійно функціонувати протягом всього гарантійного терміну, який у PROFiL сьогодні найбільший - 10 років!

Запитуйте червону водостічну систему у наших дилерів!

Щоб дізнатися, де купити водостічну систему PROFiL- скористайтеся підбором точок продажів для Вашого міста за посиланням: Де купити.

Щоб переглянути асортимент і дізнатися ціну на водостік - перейдіть в Каталог продукції.