Як підібрати водостічну систему?

Як підібрати водостічну систему?

НА ЩО ПОТРІБНО ЗВЕРНУТИ УВАГУ

ПРИ ВИБОРІ ВОДОСТОКУ

Правильно підібраний і укомплектований водостік ефективно відведе воду з даху навіть при сильній зливі, захистить стіни будинку і фундамент від негативного впливу опадів.

Водостік з полівінілхлориду (ПВХ) PROFiL підійде для покрівлі з будь-якого матеріалу, оптимальний по співвідношенню ціна-якість, довговічний, його легко монтувати.

Зверніть увагу, важливими критеріями при виборі водостічної системи є:

Міцність - товщина матеріалу повинна бути не менше 1,5-1,8 мм.


Водостік PROFiL виробляється саме з такого пластику, завдяки чому здатний витримувати екстремальні навантаження у вигляді зливових дощів влітку і намерзання льоду взимку.

Ефективність - продуктивність водостічної системи залежить від розміру перетину, форми ринви і труб.


Одна водостічна труба діаметром 100 мм PROFiL ефективно відводить воду з даху площею 220 м2. Спеціальна форма ринви перешкоджає переливанню води під час інтенсивних опадів.

Герметичність - у місцях з'єднань повинні використовуватися EPDM каучук ущільнювачі шириною не менше 1,5-2 см залежно від типорозміру системи.


Особливу увагу виробники PROFiL приділяють точності форм і розмірів елементів. При монтажі водостічної системи всі елементи ідеально стикуються, в місцях з'єднань не протікають.

Кольоростійкість - метод виробництва моноекструзії (фарбування пластику по всій глибині).


Гарантує збереження кольору системи протягом усього терміну її експлуатації, на відміну від коекструзії.

Довговічність - цьому параметру можуть відповідати тільки по-справжньому якісні водостоки, перевірені і випробувані часом.


Тому важливим також є і досвід виробництва компанії, а її нагороди і визнання спільнотою послужать додатковим мотивом для здійснення Вашого вибору.